mantarlar ile için ürünler (520)

Kurutulmuş Morçella Mantarı (Morchella) Kesit

Kurutulmuş Morçella Mantarı (Morchella) Kesit

Kurutulmuş mantarlar gerçek bir lezzettir ve bir dizi besin maddesi içerir. Çeşitli yemekleri zenginleştirir ve işlenmesi kolaydır. Teklif edilen mantarlar, stratejik ortaklarımız tarafından yetiştirilmekte veya doğal ortamda toplanmaktadır. Yüksek kaliteli kurutulmuş mantarların güvenliği, ortaklarımızın en son teknoloji temizlik ve işleme ekipmanları kullanarak sağlanmaktadır. Ürünler, kontrollü bir tedarik zincirine tabidir. Tüm yaygın kesimler mevcuttur.
Sebzeler - Chanterelles

Sebzeler - Chanterelles

Koyu gri veya parlak sarı tonlarında bir huni şapkası ile tanınırlar. Etleri sarımsı ve aromalıdır. Genellikle karışımlarda kullanılırlar. Hazırlama İpuçları Doğadan toplanan chanterelle mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: 2 ila 3 mm ayak kısmını kesin. Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak, varsa diken veya dal parçalarından arındırın. Sadece gerekli ise (toprak varsa) mantarları suyun altında yıkayarak veya nazikçe silerek temizleyin. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Doğranmış ve “hazır kullanıma” uygun mantarların elbette sadece pişirilmesi yeterlidir. Saklama İpuçları Chanterelle mantarları, hasat dönemi veya diğer faktörlere bağlı olarak farklı özellikler gösterebilir.
Sebzeler - Koyun Ayakları

Sebzeler - Koyun Ayakları

Ayakları şapka ile turuncu renkte, açık beyaz etli, hafif acı ve ince bir tada sahip mantarlardır. Sonbaharda, özellikle kayın ormanlarında, iğne yapraklı ve yaprak döken ağaçların altındaki ormanlık alanlarda toplanırlar. Hazırlama İpuçları Doğadan toplanan ayak mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: - 2 ila 3 mm ayak kısmını kesin - Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak, varsa diken veya dal parçalarından arındırın. - Çok büyük örnekleri boyuna dilimleyin - Sadece gerekli ise (toprak varsa) mantarları suyun altında durulayarak veya nazikçe silerek yıkayın. Pişirme: her zaman “yüksek ateşte” soteleyerek pişirin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Dilimlenmiş ve “hazır kullanıma” uygun mantarların sadece pişirilmesi yeterlidir. Koruma İpuçları
Mantar yarım yaka örtüsü OHC - Aksesuarlar

Mantar yarım yaka örtüsü OHC - Aksesuarlar

Mantar yarım yaka örtüsü OHC
Mantar - anahtar sıfırlama ile düğme EFC2/ Ø40 - Plastik birimler

Mantar - anahtar sıfırlama ile düğme EFC2/ Ø40 - Plastik birimler

Mantar - anahtar sıfırlama ile baş düğmesi EFC2/ Ø40
Gurme Hediye Kutusu "Btz'de Büyük Akşam"

Gurme Hediye Kutusu "Btz'de Büyük Akşam"

Organik zeytinyağı, organik yağda sardalya, toz morilya hediye seti - N°9 "Biarritz'te Büyük Akşam" seti, sizi yolculuğa davet ediyor. Set, organik "Küf" sızma zeytinyağı (250ml), toz morilya (50g) ve 2 kutu sızma zeytinyağında küçük sardalyalar (80g) içeriyor. Artık müziği ayarlamak kaldı, nota oldukça basit; küf ile antipasti, lezzetli morilya kremalı tostlar ve tadı damaklarda kalan küçük sardalyaların tadını çıkarın!
Basın - mantar düğmesi - baş düğme MFB/PP Ø40 - Metal birimleri

Basın - mantar düğmesi - baş düğme MFB/PP Ø40 - Metal birimleri

Basın - mantar - baş düğmesi MFB/PP Ø40
Metal muhafaza EVK6 - Metal muhafazalar

Metal muhafaza EVK6 - Metal muhafazalar

Metal muhafaza EVK6 - 6 delikli
Mantar yetiştiriciliği için dolum hattı - Mantar yetiştiriciliği için makineler ve ekipmanlar

Mantar yetiştiriciliği için dolum hattı - Mantar yetiştiriciliği için makineler ve ekipmanlar

Kompost olgunluğa ulaştıktan sonra ve seçilen inkübasyon yöntemine bağlı olarak, kültür konteynerleri bir sonraki aşama için substrat ile doldurulmalıdır. Bunu yapmak için, SERMATEC her müşterinin mantar yetiştirme yöntemlerine uygun, modüler, tam tesisler tasarlamaktadır. Bu cihazlar, yetiştirme sürecine bağlı olarak bir dizi makineden oluşmaktadır: •Konteyner yığınları, boşaltıcılar; •Konteynerlerin filmlemesi; •Gerekirse yağlama; •Konteynerlerin doldurulması; •Dökme ürünlerin beslenmesi; •Gobetaj için dökme ürünlerin karıştırılması; •Konteynerlerin ayrılması; •Mobil pres; •Gobetaj makinesi
Mantar - baş düğmesi sallanma EV90 H=87 - Plastik muhafazalar

Mantar - baş düğmesi sallanma EV90 H=87 - Plastik muhafazalar

Mantar başlı düğme wobble EV90 - Ø90, H=87, IP65 gri kutu (EC/NO kontağı ile) veya sarı kutu EVG90 - Ø90, H=87, IP65 (EC/NC kontağı ile)
Işıklı mantar düğmesi döner sıfırlama EFBL / Ø40 - Plastik birimler

Işıklı mantar düğmesi döner sıfırlama EFBL / Ø40 - Plastik birimler

Işıklı mantar düğmesi döner sıfırlama ile EFBL / Ø40
Yığın Kompostörü - Mantarlar - Mantar Yetiştirme Makineleri

Yığın Kompostörü - Mantarlar - Mantar Yetiştirme Makineleri

SERMATEC, Paris mantarlarının yetiştirilmesi için kompost yığınlarını oluşturup döndüren hareketli makineler tasarlayıp üretmektedir. Bu makineler, kaliteli bir kompost elde edilmesini teşvik eder. Elde edilecek yığın boyutuna göre boyutlandırılmıştır ve 2 versiyonu bulunmaktadır: •yığın oluşturma kompostörü: bu, bir yükleyici yardımıyla doldurulur. Yığın oluşturmak için yavaş yavaş hareket eder; •döndürme kompostörü: bu, yığının başlangıcına yerleştirilir. Otonom olarak, bu cihaz ürünü çalışma ekseninde döndürür.
Mantar - kilitli düğme. - Plastik birimler

Mantar - kilitli düğme. - Plastik birimler

Mantar - baş düğmesi kilitli. Kilitlemeden sonra geçiş EFBC Ø40
Mantar Yetiştirme Makineleri - Kompost - Mantar Yetiştirme Kompostu için Tesisler

Mantar Yetiştirme Makineleri - Kompost - Mantar Yetiştirme Kompostu için Tesisler

SERMATEC tarafından tasarlanan ve üretilen giriş hatları, Paris mantarının yetiştirilmesi için kompostun ilk aşamasında kullanılan çeşitli bileşenlerden oluşmaktadır. Bu makineler, kaliteli bir kültür substratı elde etmek için gerekli olan temel bileşenleri tanıtmak, hazırlamak ve karıştırmak için kullanılır. Aşağıdakilerden oluşabilir: • saman balyalarının tanıtım ve hazırlama makinesi; • bir veya daha fazla dökme ürün besleme cihazı; • bir veya daha fazla azot takviyeli ürün dağıtım sistemi; • bir sulama cihazı. SERMATEC, Paris mantarlarının kültür kompost yığınlarını oluşturmak ve çevirmek için hareketli makineler tasarlamakta ve üretmektedir. Bu makineler, kaliteli bir kompost elde edilmesini teşvik eder. Elde edilecek yığın boyutuna göre boyutlandırılmıştır.
Mantar - döner sıfırlama butonu EFB/40 veya EFB/60 - Plastik birimler

Mantar - döner sıfırlama butonu EFB/40 veya EFB/60 - Plastik birimler

Mantar - baş düğmesi ile döndürme sıfırlama EFB/Ø40 veya EFB/Ø60 KORUMA DERECESİ IP 65: EL, ELE, EFB, EFC, ES, ESC, EM, EMB. IP 55: ER, ERR, ERL, EF, EFL, EFBL, EFBA, ESL. (Koruma kapağı ile IP 65) IP 40: EPD, EPDR (Koruma kapağı ile IP 65) Çalışma: -20 C ile +55 C Depolama: -40 C ile +70 C
Mantar Kroketleri - 500g - Tapas, Antipasti: Dondurulmuş mantar kroketleri, kızartmaya hazır

Mantar Kroketleri - 500g - Tapas, Antipasti: Dondurulmuş mantar kroketleri, kızartmaya hazır

Lezzetli beşamel sosu ile 8 çeşit mantarı birleştiren, altın rengi çıtır pane ile kaplanmış nefis börekler. Renklendirici, aroma veya yapay koruyucu içermeyen ve IFS sertifikasını gururla taşıyan Maison Caudalie'nin "Mantar" börekleri, 500g'lık paketlerde (dondurulmuş) sunulmaktadır (yaklaşık 15 parça/paket). Kızartmaya hazır, önceden çözülmesine gerek yok. Mantar böreklerini, bol ve sıcak yağda (180°C) 4 dakika kızartın, altın rengi alana kadar. Aşırı kızartmamaya dikkat edin, aksi takdirde patlama riski alırsınız. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır, kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Zanaatkar Üretici - Siyah Trüf Pul Biber - 25 ve 100g

Zanaatkar Üretici - Siyah Trüf Pul Biber - 25 ve 100g

Périgord Trüf Kırıntısı (Mélanosporum) 25 ve 100G - Fransız yapımı - Maison Caudalie tarafından Fransa'da mükemmel olgunluktaki trüflerden üretilen Siyah Trüf Kırıntısı, her yemeğe aromatik yoğunluğunu katar. Maison Caudalie, 25 ve 100g'lık kavanozlarda ve N°8 gurme kutusunda Siyah Trüf Kırıntısını sunmaktadır. Doğal, katkı maddesi veya koruyucu içermeyen bir Périgord trüf kırıntısı. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır; kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Mantar - baş düğme sallanma EFBA2 / Ø60 - Plastik birimler

Mantar - baş düğme sallanma EFBA2 / Ø60 - Plastik birimler

Mantar - baş düğmesi sallanma EFBA2/ Ø60
mantar başlı sleeve somun

mantar başlı sleeve somun

mantar başlı soket somun altıgen soket ile
Mantar - kilitli anahtar düğmesi, kilitlenmeden sonra MFBC Ø40 - Metal birimler

Mantar - kilitli anahtar düğmesi, kilitlenmeden sonra MFBC Ø40 - Metal birimler

Mantar - kilit değiştiren baş düğmesi, kilitlenmeden sonra MFBC Ø40
Aydınlatılmış mantar düğmesi döner sıfırlama MFBL - Metal birimler

Aydınlatılmış mantar düğmesi döner sıfırlama MFBL - Metal birimler

Işıklı mantar düğmesi döner sıfırlama ile MFBL
Trüf Kreması - Siyah trüf, mantar ve siyah zeytin bazlı krema.

Trüf Kreması - Siyah trüf, mantar ve siyah zeytin bazlı krema.

Mantarların ve zeytinlerin siyah trüf ile buluşması, güçlü ve belirgin bir lezzete sahip harika bir kremanın doğmasına neden oldu. Kavanozu açar açmaz orman hissi çevreyi sarıyor. Malzemeler: yetiştirilmiş mantarlar (agaricus bisporus), zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.). Öneriler: Trüf Krema'mızı beyaz ve kırmızı etlerle, yumurtalarla, kızarmış ekmek dilimlerinin, kanepelerin ve krakerlerin üzerinde lezzetli bir şekilde öneriyoruz. Ayrıca tortellini ve ravioli için dolgu olarak da kullanılabilir.
Sızma zeytinyağında trüf dilimleri - Trüf Carpaccio

Sızma zeytinyağında trüf dilimleri - Trüf Carpaccio

Sızma zeytinyağında trüf dilimleri, trüf carpaccio, tuber aestivum. Başlangıçlar, birinci ve ikinci yemekler için uygundur. Saklama Yöntemi: Açıldıktan sonra buzdolabında 7 güne kadar saklayın.
Mantar Paketleme Makineleri - Mantar Paketleme Hattı

Mantar Paketleme Makineleri - Mantar Paketleme Hattı

Taze mantar satışına yönelik kapların (250 g, 500 g'lık tepsiler, 5 kg'lık kasalar) doldurulması veya konserve zincirlerinin tedarikinde kullanılan kapların doldurulması için, SERMATEC, ağırlığa veya dolum oranına göre otomatik kap doldurma tesisleri tasarlamaktadır. Kapların yönetimi, operatörlerin işini kolaylaştırmak amacıyla besleme, boşaltma, paletleme ve palet boşaltma aşamalarında kısmen veya tamamen otomatikleştirilebilir. Bu nedenle, SERMATEC, müşterilerinin izole yüklerin taşınmasıyla ilgili sorunlarını çözme yeteneğine sahiptir.
Aydınlatılmış mantar butonu MFL - Metal birimler

Aydınlatılmış mantar butonu MFL - Metal birimler

Aydınlatılmış mantar düğmesi MFL
Mantar - anahtar sıfırlama ile düğme MFC Ø40 - Metal birimler

Mantar - anahtar sıfırlama ile düğme MFC Ø40 - Metal birimler

Mantar - anahtar sıfırlama düğmesi MFC Ø40
Aydınlatmalı push-push mantar EFBL/PP Ø40 - Plastik birimler

Aydınlatmalı push-push mantar EFBL/PP Ø40 - Plastik birimler

Aydınlatılmış push-push mantar EFBL/PP / Ø40
Mantar - baş düğmesi döner sıfırlama EFB / Ø30 - Plastik birimler

Mantar - baş düğmesi döner sıfırlama EFB / Ø30 - Plastik birimler

Mantar - baş düğme döner sıfırlama EFB / Ø30
Mantar Dübel Ø 6 mm - Onarım Ürünleri ve Araçları

Mantar Dübel Ø 6 mm - Onarım Ürünleri ve Araçları

Çap: 6mm Radial lastiklerde kullanım için tasarlanmıştır. Kimyasal veya termal vulkanizasyon için tasarlanmıştır. Yama kısmı, mavi poli destek ile gri vulkanize kauçuk içerir. Sap kısmı, yüksek kaliteli bağlayıcı kauçuk ile kaplanmıştır. Kullanım Talimatı Mantar fişler, 25°'ye kadar deliklerde kullanılır. Yamayı, lastiğin iç kısmında, delinmenin üzerine ortalayın ve yamanın etrafında 5 ila 10mm daha büyük bir alan belirleyin, böylece zımparalanacak yeri tanımlamış olursunuz. 2. Sıvı fırça/temizleyici ve iç kauçuk kazıyıcı kullanarak, belirlenen alanı dikkatlice temizleyin, tüm ürün, kir ve kalıntıları çıkarın. 3. Düşük hızda bir taşlama aleti kullanarak, belirlenen alanı mekanik olarak zımparalayın, dokulu, kadifemsi ve düzgün bir yüzey elde edin. İç kauçuğu aşındırmamaya ve lastiğin kumaş kısmını açığa çıkarmamaya dikkat edin. 4a. Düşük hızda bir taşlama aleti ve 6mm karbür freze kullanarak...
Artisan - Dondurulmuş Siyah Trüf Kırıntısı - 250g

Artisan - Dondurulmuş Siyah Trüf Kırıntısı - 250g

Çiğ Périgord Trüf Parçaları (Mélanosporum) dondurulmuş 100G - Fransız yapımı - Dondurulmuş olarak, gastronominin siyah elmasının lezzet zenginliğini azaltmadan mevsimleri geçirebilmek için, "Tuber Mélanosporum" siyah trüf çiğ parçaları, mükemmel olgunlukta trüflerle Maison Caudalie tarafından hazırlanmıştır. Doğal, çiğ, koruyucu veya katkı maddesi içermeyen bir üründür. 250G'lık paket, Fransa menşeilidir. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır; kalite, Maison Caudalie'nin taviz vermediği bir değerdir!